Kebabi Wabrik Tondi Selveris pakub unustamatuid maitseelamusi, tuues vanad Türgi kebabi traditsioonid tänapäevasesse Eesti võtmesse. Kui kebab on maailmas tuntud kiire, mitmekesise ja tervisliku toiduna, siis meie lisame sellele oma unikaalse Eesti maitsenüansi.
Meie kebabivalmistamine algab värskest naturaalsest sealihast, mida meie kebabimeistrid marineerivad ja maitsestavad iga päev kohapeal. Kasutame Kreeka stiilis lähenemist – suured jahtunud lihatükid pannakse vardasse ning neist saab iga päev valmis uus mahlane kebabivarras. Kõik kastmed, salatid ja liha valmivad kohapeal, et tagada maksimaalne värskus ja kvaliteet – ainus, mida sisse toome, on saia.
Kebabi Wabriku lugu algas 2016. aastal, kui avasime esimese söögikoha Nõmmel. Tondi Selveris asuv restoran on meie kolmas ja asub mugavalt vaid 10-minutilise autosõidu kaugusel Kristiinest, Nõmmelt ja Kesklinnast. Tondi Kebabi Wabrikus saad nautida ehtsat ja mahlast kebabi, mis on kodumaine, aga samas maailmatasemel.
Tule proovima tõeliselt Eesti moodi kebabi! Tondi Selveri Kebabi Wabrikus ootab sind hubane atmosfäär ja maitsed, mis viivad keele alla. Sinu uus lemmiktoiduelamus algab siit!